Partyverhuur

Spelenverhuur

Battlerun

Prijs: 295,00
Maximaal beschikbare aantal: 1
Afmetingen: 14.0 x 7.0 x 4.0 m Gewicht: 330kg
Artikelnummer: 152

Aanvragen

Max.: 1

Omschrijving

Battlerun

The Battlerun is een uniek luchtkussen dat alle aandacht naar zich toetrekt! Voor de kleine springers is het een heerlijk speelobject, maar voor de daredevils onder ons een uitdagend spektakel! Durf jij de strijd aan en zet jij de snelste tijd neer op dit uitputtende luchtkussen? Deze attractie is het meeste geschikt tot 15 jaar oud.
Een tegen een

Binnen The Battlerun zijn twee routes te lopen. Je start met de klok mee ieder in je eigen baan. Misschien heb je nu wel de binnenbocht maar weet dat jij dan aan het einde de buitenbocht uitloopt: alle kansen zijn gelijk!
Speel je één tegen één of team tegen team? Dit kussen leent zich prima voor een estafette!
Obstakels

In dit luchtkussen zijn diverse obstakels verwerkt zodat het een echte uitdagende race wordt die op hoog niveau gestreden kan worden.
Je tijgert bijvoorbeeld onder buizen door of baant je een weg door de bokspilaren die op je pad komen. Beklim de heuvel en glij er weer vanaf, op de terugweg duik je daar weer onderdoor! Een geweldig luchtkussen dat op een compacte manier heel veel uitdaging biedt!

De prijs is op basis van hulp van 3 Persoon.
De plaats van opbouwen dient vrij te zijn en een mogelijkheid te hebben om het springkussen te kunnen verankeren.
De plaats van opbouwen dient bereikbaar te zijn met een bus, is dit niet het geval dan dient dit bij reservering aangegeven te worden.
De Blower dient aangesloten te worden op een 230 volt wcd die getest en 16 ampère afgeschermd is.